ladyguin.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  eXTReMe Tracker
   
   
   
   
   
  Slaap Maar Zacht..........
   

  Reacties

  Keepsmiling op 05-11-2011 00:30
  Wat een...land. Zo tolerant he? En dan schijnen we ook nog een democratie te zijn. Er is weinig meer van te merken anno 2011. De paar mensen in Den Haag hebben het voor het zeggen.
  ladyguin op 05-11-2011 00:46
  Ik vind het allemaal maar niks meer. Vroeger was ik behoorlijk politiek betrokken maar nu vind ik het 1 grote poppenkast. Echt verdrietig. Straks ga ik (als ik ècht oud ben en altijd ergerlijk vond als oudjes dat beweerden) ook zèlf nog beweren dat vroeger alles beter was . De verhuftering van de samenleving slaat steeds sneller de tentakels uit :(
   
  Ik geloof dat de jonge Angolees nu alhier een studie visum aanvragen en afwachten mag. Maar hij blijkt helemaal geen studiebol te zijn...Ik ben benieuwd hoe ze dat nu weer politiek gaan gladstrijken.
  Keepsmiling op 03-12-2011 09:56
  Een heel fijn weekend!
  betterthanyesterday op 10-12-2011 12:14
  Gebruik je die kwaliteitscamera nog weleens, Kersje? Een kerstfotoshoot is toch wel het minste dat je ons in december nog kunt voorschotelen of is het mineur & ergernis troef en moet je er niet aan denken om je uit te sloven in je mooisteoutfitjes omdat dit allemaal maar uiterlijk vertoon is en te oppervlakkig? (als je je van binnen goed voelt dan hadden we die kerstfotoshoot 'Kijk 's wat ik gekocht heb!' allang gehad!)
   
  betterthanyesterday op 10-12-2011 12:18
  't Is hier onheilspellend stil maar dat hoeft niet als vanzelf te betekenen dat het onheilspellend stil is in jou!
   
  Sorry, maar ik weet nu eenmaal dat je sneller dan de gemiddelde mens uit 'een dip'komt en er maar iets hoeft te gebeuren en je bent weer op de been... :) Zoniet, dan is Kers Kers niet meer maar dan ben je allang in de hemel onder de engelen!!!
   
   
  ladyguin op 10-12-2011 13:28
  Tis momenteel helemaal niks met mij Betje....Waarschijnlijk werk ik gewoon met de kerst. Misschien ontvang ik een lesje nederigheid in deze fase van mijn leven, bah...ikvinerniksmeeran, snif
  betterthanyesterday op 10-12-2011 14:04
  Snifff... :(
   
  Helemaal omdat je geen hoge cijfers wilt halen voor het examen 'nederigheid'. Nou ja: wie wel?! Extra moeilijkheidsgraad is dat het absoluut niet in je aard (optimistische cq idealistische powerwoman) ligt.
   
  Lichtpuntje blijft wel dat in jou de hoop is 'vereeuwigd'! Misschien dat deze route niet zozeer doodloopt alswel een zijpaadje is van een hoofdpad dat je wél wilt volgen?
   
  Volgend jaar zeg je dan: 'YIPPIE!!!! Ik moet werken met kerst! Heb er zoveel zin in!!! Maar daarnagun ik mijzelf nog wel wat lesjes nederigheid hoor omdat ik niet naast m'n hakjes wil lopen!' :)
  ladyguin op 10-12-2011 14:11
  Laten we het maar hopen CB. Ik zit nu idd op een totaal niet inspirerend zijpad.... maar de hoofdroute is nog vaag cq (haha ook fout gebruikt) niet duidelijk pad.
  betterthanyesterday op 10-12-2011 14:32
  Ach, je hebt nu een vliesje over je ogen (zie mijn meest recente logje) maar als de temperatuur van je pupillen weer toeneemt dan smelt het er heus wel weer af door de extreme hitte (het door jou o zo bejubelde twinkelen)
   
  Dat je het woordje 'nog' plaatst voor 'vaag' geeft tenminste aan dat die hoop in jou dus nog aanwezig is, anders had je het wel over 'Nee, CB: ALLES IS DOODLOPEND EN DE HOOFDWEGEN ZIJN GEBOMBARDEERD OF WEGGESLAGEN DOOR NATUURRAMPEN!!!'
  ladyguin op 10-12-2011 15:11
  ALLES IS DOODLOPEND EN DE HOOFDWEGEN ZIJN GEBOMBARDEERD OF WEGGESLAGEN DOOR NATUURRAMPEN!!!' Als het zo erg zou zijn zou ik ws zelfmoord plegen 
  Gelukkig bestaat er nog een nog ja.... maar soms heb je de puf niet om weeeeeer een nieuw zijstraatje te proberen... pffffffffff, ik wil zo graag eens rust en een lekkere flow in een beetje constant ritme. Dat is toch niet te verwend?
  betterthanyesterday op 10-12-2011 17:26
  'Helemaal niks' klinkt drastisch, maar je bent meesteres in het toevoegen van woordjes die je optimistische aard verraden. 'Momenteel helemaal niks.'
   
  Wordt Verwacht: Het lijstje met goede voornemens. De eerste drie zijn al bekend:
  1. Rust.
  2. Lekkere Flow
  3. Beetje Constant Ritme
   
  't Blijft schattig dat je altijd maar bang bent om 'verwend' over te komen, terwijlje verwend bent en blijft! ;-)'Bescheidenheid siert de mens' lijkt mij ook geen tegelwijsheid die bij jou op de wc hangt.
  betterthanyesterday op 10-12-2011 17:29
  Voetnootje: verwend qua innerlijk en uiterlijk! Interne factoren dus.
  Keepsmiling op 19-12-2011 10:27
  Hey meis...zag je reacties hierboven...en wil je gewoon even een virtuele knuffel geven. Moed houden hoor...die rust die komt eraan. Goed werk heeft soms tijd nodig zegt mijn vader altijd en dat is ook zo. Maar kan we je gevoel wel voorstellen. Toch...we gaan met zijn allen op naar een mooi nieuw jaar!!!
  Hou je taai!
  Keepsmiling op 03-01-2012 21:17
  Ik ben een beetje te laat maar natuurlijk wens ik je het allerbeste voor een fantastisch Nieuwjaar. Ik hoop dat je kan terugkijken naar fijne Feestdagen.
  Liefs
  ladyguin op 04-01-2012 09:41
  Ik wens jou uiteraard (en iedereen) een gezond en gezellig 2012 toe :)

  BTY op 12-01-2012 21:39
  En ik ben niet een beetje laat, maar verschrikkelijk laat. Maar voor het geval dat Ladyguin denkt dat ik haar geen gezond en gezellig 2012 toewens: BIJ DEZEN! :)
  ladyguin op 13-01-2012 17:41
  .....
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl