ladyguin.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  eXTReMe Tracker
   
   
   
   
   
  Gratis woonbeurskaartjes dus op naar Amsterdam...
  Ik had twee gratis kaarten voor de woonbeurs... Als het maar niet op de huishoudbeurs lijkt zei ik tegen mijn mams die ik uitnodigde.  Daar ben ik 1x geweest en dat was dan ook ééns maar nooit weer. Maar goed...ik heb altijd al snel mijn oordeel klaar dus ik dacht: (eerst) proberen maar.
   
  Het was wel leuk om eens gedaan te hebben. Maar ik ben en blijf een lastig mens want ik houd nu eenmaal niet van perfect, standaard, wat iedereen heeft/wil. En daar was veel van....van die haardjes die je in een muur moet bouwen, jaccuzi's, kroonluchters en al die vreselijke natureltinten. Ik vind het me een partij klinisch. Maar ik weet het: ik ben een zeur want de prullige frutseligheid van de Ariadne stand (met een overdose aan houten hartjes en vogelhuisjes , u kent 't wel) vinikookniks..... Doe mij maar iets gekkigs, iets wat iets eigens heeft, dat inspireert mij.  Degenen die mij kennen (ik kan geen teksten bij de foto's zetten) weten ws wel waar ik van gruwel en waar ik van houd...Het was een fijne dag. Als ik in Amsterdam over de grachten slenter, lijkt het alsof ik vrijer ben, vrijer kan ademen.
   
  Enfin...neem zelf een woonbeurskijkje en KLIK het woonbeursfolderplaatje.........Volgens mij heb ik best een aardige fotoreportage gemaakt :)          

  Reacties

  Ravine op 28-09-2011 01:46
  Niet om het één of ander Kers, maar als ik op de foto klik word ik naar de site van 'Window Live' gestuurd, en zal me daar eerst moeten aanmelden om wrs jouw foto's te mogen bewonderen. 
   
  Bij verplicht abonneren haak ik af.  Flickr is je vriend. 
  ladyguin op 28-09-2011 08:13
  Hmmm....dat is merkwaardig want die foto's  staan ingesteld op openbaar... en jammer als dit niet lukt want hier zijn ze megagroot...ik zal wel even kijken of ik iets kan veranderen...:)
  ladyguin op 28-09-2011 08:18
  Zo...NU staat ie op view all....
  Ravine op 28-09-2011 13:09
  Die verlengde stoel waar jouw mams in heeft plaatsgenomen lijkt mij een relaxte 'lounge' zetel. Zelf ook geprobeerd?   
  ladyguin op 28-09-2011 13:12
  Haha, nee zo oud ben ik nou ook nog weer niet Ravine. Mag ik daar nog een paar jaartjes mee wachten?  pruillipje
  ;) Maar het is wel een deftig (Leolux) exemplaar...dat dan weer wel
   
  P.S. (ik zou ook begot niet weten waar ik zelf dat apparatski nog zou moeten stallen...heb je m'n nieuwe bakbeestbank nog niet aanschouwd?)
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl