ladyguin.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  eXTReMe Tracker
   
   
   
   
   
  ♪♪ "t was aan de Costa del Sol" tingeling ♪♪♪
  Nee hoor...'t was de Costa Brava natuurlijk. Na een heeeeeeeeeel stresvolle toestand (ontslag) en het nog depressiever makende aanhoudende natte zeikweer won ik bij vakantieveilingen.nl twee erg goedkope retourtickets naar Girona en fikste ook nog een mooi maar goedkoop hotel in Barcelona.  Mijn kinderen mochten een week mee met paps naar Turkije dus ik kon eind augustustoch nog even naar de troostende zon escapen met mijn dierbare moedertje. Toch was er zo nu en dan, eenmaal gearriveerd in Espana,  nog wel sprake van enige stress. We hadden een automaatje besteld (we arriveerden midden in de nacht) en die was er niet. Alleen een gewone handgeschakelde huurauto!!! Maar wij rijden allebei, zoals het oude mutsen (haha) betaamt, een automaatje thuis...zonder bergen ook nog!  Dus we gingen maar met de taxi voor het overbruggingsnachtje naar Girona, hevig vermoeid en teleurgesteld. En de volgende dag maar dubben of die auto toch maar niet zouden ophalen. Het hotel bevond zich in een buitenwijk van Barcelona(40 minuten met de tram naar het centrum) en het plan was om de stad af te wisselen met de badplaatsen ten noorden en zuiden van de stad. We waagden de gok en haalden de auto toch maar op maar ik vond het ècht wel scarry, vooral als we verdwaalden in stadjes waar heul veul steile straten waren en je om de seconde hellinkje moest trekken... Misschien kunt u zich er wat bij voorstellen??? Oh, oh en dan die snelweg..... Bij ons hoef je voor zover ik weet, toch nooit naar de linker baan waar ze het hardst rijden om naar een uitrit te gaan.... Maar goed, het schakelen wende uiteindelijk, na  een week haha, toch nog wel.... Het hotel was prachtig maar het personeel was ergerlijk arrogant en ongezellig. Wij zijn echt van die bepjes die lekker gepoedeld naar een heerlijk ontbijt gaan (het was supergoed verzorgd) maar als ze dan alleen zo chagrijnig brullen van: " ROOMNUMBER"dan is dat niet prettig...Echt jammer. Een hotel zonder ziel, zo voelde het. Voor mij hoeft men echt niet te buigen als een knipmes, maar je wilt je wel een beetje welkom voelen toch? Verder vermaakten we ons goed, de winkels en etalages zijn een paradijs voor dames, het eten is geweldig (vooral voor visliefhebbers) en het weer was gewoon perfect!
   
  Wat een verademing, even een week geen gevoel te moeten vluchten naar de Ark van Noach....geen gestaar meer naar je handen omdat je bang bent dat daar in de loop van de natte zomer zwemvliesjes tussen gaan groeien...Wat ik op de laatste dag in Girona erg leuk vond was een bruiloft... Er stond een hele groep behoorlijk opgedirkte mensen te wachten en ik stond een poos te wachten met mijn toestel in de aanslag. Ik verwachtte een prachtig bruidje.... Na tien minuten begon men te klappen en toen kwamen er twee nèt in de echt verbonden heren onder het poortje vandaan....Haha.... weer betrapt op een vooroordeel. Later, weer thuis, zag ik toevallig een docu over het gayfestival in Barcelona...Het is best bizar/bijzonder te noemen dat men zo'n twintig jaar terug  in dit macho-landje homo's verafschuwde en tegenwoordig de homo's het de enige plek waar ze zich ècht geaccepteerd en vrij voelen vinden...
  een impressie.........

  Reacties

  irimi op 28-09-2011 12:10
  Wat een lawine van foto's zeg !!!
  Mooie fotoreportage, het geeft een goede indruk van Barcelona.
  ladyguin op 28-09-2011 12:16
  Dankje....en ik heb ze niet eens bewerkt. Ik had er héél wat liggen maar ik had geen puf...nergens in, maar nu kreeg ik ineens een aanval :)) Ik heb alleen iets niet goed gedaan met de iso-waarde geleuf ik...sommige foto's zijn erg licht vind je niet? Wel leuk dat je ze met die skydrive zo groot kan zien...ik vind bij foto's altijd: hoe groter, hoe mooier. Ik vind het leuk om ze te laten zien...anders verstoffen ze maar in mijn pjoetertje....Gisteren voelde ik me voor een paar momenten sinds lange tijd weer even écht gelukkig.
  Ravine op 28-09-2011 13:56
  Ojee, schoeisel-paleisjes...
  ladyguin op 28-09-2011 14:00
  Zeker!  Daar heb ik ook die zonnebaadmuiltjes vandaan...
  irimi op 28-09-2011 18:09
  Fijn !
  Lin op 28-09-2011 21:29
  Owh die schoenen zijn mooi! Met die kleurtjes.. Leuk hé, vakantievieling :-)
  ladyguin op 28-09-2011 22:43
  Ja Lin... goed speuren loont :))
  ladyguin op 28-09-2011 22:46
  Die schoenen zijn super maar echt afgrijselijk té duur...ècht een eye-catcher . Denk jij dan niet meteen...maar wat voor tassie moet daar dan bij?
   
   
  P.S.Ik dacht nog aan je bij die foto's van de woonbeurs... die ene van de stand van feetbag heb ik speciaal voor jou genomen...ter inspiratie

  Jan op 28-09-2011 23:00
  Ben jaloers !
  Mooie foto's LG.
  ladyguin op 28-09-2011 23:02
  Haha...op mij hoef je ècht niet jaloers te zijn hoor Jan...
  of bedoel je soms op mijn toestelletje? ;)
  Dankje voor 't compliment 

  Jan op 28-09-2011 23:07
  Ben sinds '95 niet meer die kant uit geweest. Daarvóór twee, soms drie keer per jaar.
  Gc, Lanz etc.
  Mag niet meer vliegen...
   
  Nee, ik meen het. Een mooi fotoverslag.
  ladyguin op 28-09-2011 23:11
  Jee...wat erg voor je!... kun je ook niet meer weg met de auto...of als bij-/meerijder?  Ik gun het iedereen zo...♥
  Jan op 28-09-2011 23:21
  I.v.m. zuurstoftekort is vliegen op grote hoogte niet meer mogelijk.
  Voor mezelf vind ik het niet erg, heb mijn reisjes wel gehad. De meeste maakte ik samen met mijn vrouw.
  Wrang is nu wel dat ik geen vliegreis metonze dochter (12) kan maken...
  ladyguin op 28-09-2011 23:30
  Ja erg jammer.... hopelijk kun je toch nog wel op andere manieren met haar op pad :))
  Jan op 28-09-2011 23:33
  Ow zeker. Zo veel mogelijk.
  Lin op 29-09-2011 18:23
  Wat aardig! Ik ben feetbag ook al eens op internet tegen gekomen. Waren inderdaad inspirerende foto's!
   
  Wat voor een tas bij die schoenen, weet je dat ik daar nooit aan denk / op let? Maar, de suède kleurtjes tassen zouden er best bij passen.
  ladyguin op 29-09-2011 18:31
  Ik BEN ook superaardig 
  suedekleurtjes....ja... maar dan de kleding nog erbij hahahaha
  wat een gedoe toch hè?...al die lappen aan je lijf
  Rob Alberts op 09-10-2011 14:42
  Even een vrolijke groet uit Amsterdam-ZuidOost
  ladyguin op 11-10-2011 09:42
  Ha Rob....een iets minder vrolijke (maar daarom niet minder oprechte) groet terug uit Arnhem..
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl