ladyguin.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  eXTReMe Tracker
   
   
   
   
   
  Stylish...or not maart 2011
      Kers blijft een zwart-witje :)
   
  Naar hoe ik me voel zie ik er toch weer een beetje toonbaar uit... Die oogdruppels met anti-biotica....Wegens tijdgebrek had ik eerder alleen een pappen en nathoudenmiddeltje uit de gewone apotheek gebruikt..... werkten als een paardenmiddel. Ik had hamsterzakken onder mijn ogen hangen dat wil je niet weten....En 't korte koppie geeft ook weer iets meer pit vind ik zelf :)) En de dress die ik scoorde voor 9,95 stemde mij ook wel content....Toch?
   
   
   
                  
   
  Beetje vrolijk muziekje erbij (maar die moet dan wel knoerthard zoals in de discotheek anders is het gewoon zo'n huppelkutmuziekje)

  Reacties

  ladyguin op 13-03-2011 18:05
  Jaja Lin...die doos....die ene rotdoos staat er nog steeds 
  Keepsmiling op 13-03-2011 18:35
  Wow...je straalt!!! :)
  kristel op 13-03-2011 20:58
  Wow, je haar is super, staat je geweldig!!
  betterthanyesterday op 14-03-2011 20:11
  Kristel heeft gelijk. Spontaner, minder streng: SEXY!
  betterthanyesterday op 14-03-2011 20:12
  Minder streng = he-le-maal niet streng!
   
  Spontaner = 't spontaanst (het maximum aan spontaniteit)
   
  SEXY is en blijft SEXY!
   
   
  Lin op 14-03-2011 20:57
  Haha! Ik kwam gisteren in de verleiding om een (onuitgepakte) doos die ik tijdens het opruimen tegen kwam op de foto te zetten. Zie je Guin, dat doet iedereen.

  Maar goed, je outfit. SUPER leuk jurkje en echt een koopje. Wist je trouwens dat dit typisch Nederlands is, om zo op te scheppen over een koopje? Een (bijv) Duitse vrouw valt b.w.v. liever dood neer dan dat ze dát toegeeft. Vreemd hé, wij zijn er juist trots op.
   
  Je ogen, waren die ook ontstoken dan? Mijne namelijk wel, al twee weken. Voelt net of ze verbrand zijn en ik zie eruit of ik een nachtje of 6 heb doorgehaald . Dussss.. hoe kom je aan dat middeltje en hoe heet het?
  Rob Alberts op 14-03-2011 21:41
  Onze muziekvoorkeuren matchen niet.
  Maar met zo'n bruisende uitstraling wil ik graag met je op pad.
  Vrolijke groet.
  PS1: beterschap!
  ladyguin op 15-03-2011 00:15
  Hmmmm...die lovende woorden....hoe noemt Heer Irimi dat ook weer? Masturbatie voor de geest  hihi....
   
  Tja Lin... ik vind dat altijd stoer...met alles...voor zo weinig mogelijk zoveel mogelijk plezier "scoren" Komt nog door mijn studententijd, toen heb ik dat mezelf aangeleerd denk ik, altijd al speuren op rommelmarkten naar de leukste dingen en oude meubeltjes uppimpen....Duitse vrouwen hangen meer aan financiële status vermoed ik.
   
  Ik kreeg op een donderdagavond ineens het gevoel dat er glas in mijn ogen zat...Ik traande en snotterde de hele tijd maar ik had vrijdag een superlange werkdag en in het weekend ga ik nooit naar een (vervangend arts...een vreemde an m'n lijfje EN ook nog dubbele consultprijs) dus ik liep zo efkes door te emmeren met ogen die ik 's ochtends van alle narigheid wat eruit kwam niet eens meer openkreeg. Mijn ogen zagen er voor het laatst zo uit toen een dierbare van me overleden was. Maar maandag en dinsdag weer zo druk dat ik niet naar de huisarts kon. Dus ik belde op en zei tegen de assistente: Ik weet dat ik een eigenwijze ex-nurse ben maar ik heb geen tijd om te komen en een koe kan van 10 km afstand zien dat ik een forse oogontsteking aan beide ogen heb....dus zou je zo vriendelijk willlen zijn (geen speld tussen te krijgen ik was vastberaden me niet af te laten schepen haha) de dokter te vragen efkes een receptje met antibioticadruppeltjes door te bellen naar de apotheek want dan kan ik ze in mijn werkpauze ophalen....en zo geschiedde: een paardenmiddel! Al snel verkoelend en pijnverlichtend en gelukkig bacteriedodend. Het heet, wacht ik moet wel mijn brillie opzetten...Chlooramfenicol 5mg/ml. Je moet heel schoon zijn want het is superbesmettelijk....Als je je oog tussendoor schoonveegt met een gaasje met afgekoeld gekookt water altijd van buiten naar binnen en na 1 streek weggooien. Als je druppelt mag je niet je wimpers aanraken. Anders kun je via het andere oog het genezen oog WEER besmetten. Stinkbacteriën ook ;)
  ladyguin op 15-03-2011 00:24
  Niet eens supersexy BTY ? (pruillipje haha)
  irimi op 15-03-2011 02:18
  Geestelijke masturbatie dat is ...
  betterthanyesterday op 16-03-2011 17:27
  'Niet eens supersexy BTY?'
   
  Dat moet ik bewaren voor 'mijn vriendin'. Anders zegt ze straks: 'Jaja, en die Ladyguin noemde je ook al 'supersexy'!'
   
  Ach, troost je: jij wilt toch niet begeerd worden om je lichaam alleen, bent dit ontstegen. Eerst begeerd om je geest en dan...? Of een actieve combinatie.
  ladyguin op 16-03-2011 23:29
  Hah...tuurlijk BTY...Het was maar een dolletje. Een actieve combi lijkt me ideaal...als ik dan toch mag kiezen :))
   
  Maareh....ik hoop maar dat als 't fysiek verder aftakelt ik nog altijd kan terugvallen op mijn geest....
  Ravine op 18-03-2011 03:07
  Mevrouw is er klaar voor http://www.youtube.com/watch?v=LkfzK_nX-QM maar is de rest er wel klaar voor...?
  ladyguin op 18-03-2011 09:31
  Dat weet ik niet....of de rest er klaar voor is...Ik zal het hen eens vragen :)Wat ik wel weet is dat dit een heerlijk begeleidend muziekje is bij mijn eerste bakkie kof zo 's ochtends...dank daarvoor heer C9
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl