ladyguin.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  eXTReMe Tracker
   
   
   
   
   
  Mijn geheime slaapzoldertje
  Ja geheim ja...want eigenlijk mag je de zolder niet als woonruimte gebruiken....Brandgevaarlijk denk ik? Ik vond het lullig om 1 van de twee kinderen zo'n mooie grote kamer te geven dus zij slapen op ongeveer gelijkwaardige kamers... dan heb ik nog een "kantoortje"waar je eigenlijk niet een volwaardig bed neer kunt zetten dus de zolder bleef voor mij over...Ondanks dat ie nog wel "under construction"is ... heb ik het er best naar mijn zin (maar ik logeer ook nog wel bij Pam)... Mijn 140 cm bedje kon niet door het trapgat en dat is wel jammer. Nu slaap ik in het oude bed van de oudste dochter.... een prinsessenbed @_@ Ik heb toch geen prins dus wat kan het schelen?   
   zonder flits....
   
   
  mijn bureau
   
  en zonder flits ziet het er ook gezelliger uit vind ik zelf :)
   
  mijn leeshoekie....
   
   
  en mijn maagdelijk witte prinsessenbedje (waar nog wel een paar vastgekoekte kauwgomplakken van dochterlief afgekrabt/ -geweekt moeten worden ;p                                                                                                                                                                                                               
   
  zo zie ik het als ik er induik...
                                                                                                                                                              nog een Anna (de paspop)hoekje

  Reacties

  Lin op 05-03-2011 23:35
  Oh dat is echt mooi geworden! Supergevaarlijk met die kaarsen maar ik zeg niks. 

  Ook niet het T woord.
  ladyguin op 05-03-2011 23:39
  Hahahaha...ik wist het!...Had in mijn hoofd om nog een geruststellend woordje in jouw richting te plaatsen maar ècht...dit kamertje wil ik toch niet affikken Linneke? Ik doe heeeeeeel voorzichtig  (ben notabene zelf BHVér) en de kaarsen uit al moet ik maar even een grlschje bijtappen...ècht waar. Die vermaledijde rotTouwladder....100 euro! grrrrrrrrrrrrrrrdaar drink ik heel wat grrrrrrrrrrrrrrrrlschjes voor hoor ;p
  ladyguin op 05-03-2011 23:42
  Ik moet nog veel verven en daarna netjes afwerken hoor...maar het is al een aardig stekkie hè?
  ladyguin op 05-03-2011 23:47
  Haha...weet je nog dat mijn moeder een beetje liep te mopperkonten tijdens de verhuizing dat ik al die oude meuk toch maar eens weg moest doen? Ik ben blij dat ik nog heel wat dat door dat trapgat heb weten te wurmen :))
  Lin op 05-03-2011 23:57
  Haha. Dat is wel verstandig, en ik geloof ook wel dat jij zo voorzichtig bent. maar, ik heb toch even voor je gezocht en kijk eens: *klik*

  Ik bewonder je voor te omtovering én om het feit dat je die rode stoel daar doorheen hebt gekregen

  Ziet er net een beetje uit als of je op kamers woont
  ladyguin op 06-03-2011 00:04
  Bedankt voor je tip maareh.... hij moet minstens 7,5 m zijn hè? lekker dier...anders hang ik ergens halverwege te bungelen in mijn nachtponnetje hahaha.... Er is er zelfs eentje van 12 meter... van het merk KLETTER-fix... fijne naam:) Maar ik zal Marktplaats nauwlettend in de gaten houden...eerlijk
  Lin op 06-03-2011 00:05
  En deze verkopen ze bij praxis
  Lin op 06-03-2011 00:08
  Whaha, kletter. Hoe verzinnen ze het. Model TEPLETTER? hihi
   
  Ik dacht eigenlijk, als je eenmaal 4 meter bent afgedaald dan kun je nog wel 'landen' zonder je botten te breken.. maar dat is dus niet zo. Haha, krijg er wel allemaal beelden bij.
   

  ladyguin op 06-03-2011 00:08
  Jaja... ik heb wel gekeken...bij de gamma was ie ook wel te koop maar ik heb voor iets wat onwaarschijnlijk is te gaan gebeuren (ik heb zelfs nog geen armzalige prullenbakfik meegemaakt in mijn lange leven) gewoon geen 100 euro over...ik moet sowieso toch een keer gecremeerd ;p  Maaaaaaar...ik heb wel twee prachtige rookmelders aangeschaft...DAT dan weer wel....
  Lin op 06-03-2011 00:10
  Ik zou 100 euro ook veel te duur vinden hoor.  Maar ik heb een keer brand gehad. Sindsdien kijk in overal waar ik ben waar de nooduitgang is. Heel eng was het, brr.
  ladyguin op 06-03-2011 00:16
  Pas nog herhaling van BHV gehad , een noodplan voor de BSO gereviseerd en een (onaangekondigde) brandoefening met de kinderen gedaan...Tja , best eng allemaal, als je er goed over nadenkt en de brandwonden in verschillende gradaties bekijkt.  Het engste is dat het allemaal zo razendsnel kan gaan..... en dat je geen klootje meer ziet door dikke zwarte rook. Wij moesten (bij die BHV cursus) een soort bril op en dan de brandhaard gaan zoeken.... Ik zou...als het voor het echie was, jammerlijk gefaald hebben want ik was compleet gedesorienteerd :((
  Lin op 06-03-2011 00:20
  Ja. Heb eens een indrukwekkende documentaire gezien over het gedrag van mensen bij brand. Wat blijkt, (bijna) iedereen gaat op zoek naar de route waarin ze binnen zijn gekomen. Tijdens oefeningen bleken mensen meerdere brand uitgangen (heel duidelijk aangegeven) voorbij te lopen, op zoek naar de ingang waardoor ze binnen gekomen waren. Soort instinctieve reactie. Maf hé. 
  ladyguin op 06-03-2011 00:24
  Ja.....mensen zijn maf.... ik zou w.s zonder die cursus hetzelfde doen . Weet je er meer van ..door cursus of jammer genoeg eigen ervaring...dan ben je allerter. Alhoewel... zou dat na die ellende in Volendam niet iets veranderd zijn?
  Lin op 06-03-2011 00:42
  Ik denk het niet eigenlijk. We zijn in de veronderstelling dat we tegen alles beschermd kunnen worden toch? en als er iets mis gaat, dan zoeken we een zondebok. Dat is zoals het geworden is. Niet zelf nadenken maar verwachten dat het voor ons gedaan wordt... zoiets toch.
   
  Ik bedoel net als met die trap in Utrecht. Daar stonden 100 man op geloof ik. en dan gaat het mis en dan is de beer los. Maar jee... welke gek gaat daar toch nog bij staan, denk ik dan.
  ladyguin op 06-03-2011 00:49
  Ja... dat dacht ik toen ook wel...maar ja wij mensen zijn menselijk..... al te menselijk
  Lin op 06-03-2011 00:51
  Ja, behalve ik  ik kijk altijd om mij heen of er gevaar dreigt.. btje rare gewoonte. Maar goed, dan val je niet van afbrekende trappen af.
  ladyguin op 06-03-2011 01:07
  Bij mij hoeft er vanaaf geeneens gevaar te dreigen ..Met die verschrikkelijk ontstoken spleetogen van me is er een gerede kans dat ik sowieso de trap afKLETTER.... maar ik ga em toch maar besteigen...die trap want ik kan echt bijna niet meer lezen...
  Whoeaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik ben sjielig... Slaap lkkr straks lieve Lin
  Mar op 06-03-2011 01:31
  hoi,hoi.
   
  Ziet er alvast knus uit hoor !
  Staan de kaarsen niet te dicht onderdat plankje ?
   
  Heb je ook een ""vaste"telefoon op zolder ?
  Kun je 112 bellen, altijd handig, als je mobiel beneden ligt,hi,hi.
   
  Hoop dat het niet nodig is !
  Dat gun ik niemand hoor !
   
  gr. M.
  Lin op 06-03-2011 02:00
  Ja, slaap lekker.. binnenkort een keer samen iets leuks doen in Arnhem?
   
  tjuss!
  Jan op 06-03-2011 19:58
  Let je wel op met die kaarsen LQ?
  Ziet er niet echt veilig uit.
  Wel een gezellig verblijf.
  Rob Alberts op 06-03-2011 20:28
  Voor minder verhitte momenten lijkt mij een extra dakisolatie plezierigerbij de huidige nachtvorsten. En een mooie touwladder voor voorbijtrekkende avondprinsen kan natuurlijk gewoon uit het raam gehangen worden.
  Als BHV-er moet het ook mogelijk zijn om met korting een blusdekentje, een speciale brandwerende prullenbak en een handig blusapparaatje aan te schaffen.
  Een resterend druppeltje bier helpt niet bij smeulende asbakken of omgevallen kaarsen. De rook- en brandmelders zijn natuurlijk ook noodzakelijk.
  Dit als eenaanvulling van overbezorgde Coordinator Veiligheid voor deze BHV-er.
  De romantiek en gezonde nachtrust komt daarna natuurlijk vanzelf .......
  ladyguin op 06-03-2011 20:29
  Haha...ik maak er gewoon een geheim slaapfort van 
  ladyguin op 06-03-2011 20:32
  Lin ik heb  voor a.s. zaterdag nog een bon liggen voor een wijnproeverij...(13.30 uur) Zullen wij saampies Arnhem eens onveilig gaan maken? Kook ik iets eenvoudigs daarna thuis?...
  Rob Alberts op 06-03-2011 20:36
  Tijdens herhalingscursussen bieden de meeste cursusleiders aan BHV-ers met grote kortingen allerlei zinvolle hulpmiddelen aan.
  Zo geheim is dat niet.
  En dat slaapfort is nu door velen bewonderd.
  betterthanyesterday op 07-03-2011 19:49
  Als 't maar wel lekker warm is, want dan kun je het nog zo gezellig maken.....
   
   
  betterthanyesterday op 07-03-2011 19:53
  Dat kleedje had je toch ook gebruikt voor dat nestje? :-) Kan alleen de foto's niet vinden: althans niet in de voor dehandliggende rubrieken...
  betterthanyesterday op 07-03-2011 19:53
  Kleedje = dekentje!
  betterthanyesterday op 07-03-2011 19:55
  Gevonden!!!Dekentje is zacht, dus ik dacht: 'Zachte bui!, dat moet 'm zijn!'
  Rob Alberts op 07-03-2011 20:29
  Ik heb nog even in de geschiedenis gebladerd. Terugkijkend verwacht ik een hartverwarmend vervolg. Dekentjes en kleedjes zijn daar verder niet meer bij nodig.
  Verwachtingsvolle groet van iets verder weg.
  ladyguin op 08-03-2011 11:14
  Omdat ik flink aan het klussen was, heb  ik het op zolder nog niet echt koud gehad BTY, bovendien stijgt veel warme lucht van de benedenverdiepingen naar boven.... en als ik mijn bedje induik heb ik een heerlijke badstoffen pyama aan :p Maar mocht het koud worden...er zijn straal en convectorkacheltjes zat te koop. Een groter probleem is vaak de hitte. Maar er zit een heerlijk dakraam in dat wijd open kan dus hopelijk valt die hanghitte op de zomerdag wel mee. Wat slim dat je die fotoserie terug kon vinden op zachte bui... Daar was ik zelf niet opgekomen...Je mag best verwachtingen hebben hoor Rob maar 't vogeltje is een beetje ingestort en behoorlijk in de rui-fase hahaha... Vandaag gaan er bij de kapper wat veertjes af (van borst tot op de schouder). Hopelijk kikker ik daar weer een beetje van op!
  betterthanyesterday op 08-03-2011 19:12
  Belangrijk is natuurlijk dat je je sexy voelt en de laatste tijd zit het je wat tegen geloof ik: ontstoken ogen, vertillingen e.d. 't Wachten is totdat je weer lichamelijk en geestelijk in aardig goeie doen en het ingestorte vogeltje weer vrolijk rondfladdert!
   
  Zo'n korter kapsel is het allereerste opkikkertje. Nog een paar opkikkertjes (en daar zal de temperatuur buiten ook toe behoren) en je maakt weer sexy pics omdat je je sexy voelt! Dan worden dekentjes en kleedjes weggeschopt en... nou ja niet op de zaken vooruit lopen. Eerst die tevreden blik in de spiegel t.a.v. je nieuwe kapsel!
  betterthanyesterday op 08-03-2011 23:32
  By the way: jij zou met gemak helemaal uit de kleren kunnen gaan. Ik zou het opvatten als een intelligent statement, juist omdat je van nature subtieler bent. Omdat je - naar eigen zeggen - ook best een ouderwetse moraal kent is dat de eventuele vrijbrief (als er al iets vrijgepleit zou moeten worden) en is het eerder een overwinning op (van) jezelf dandat het residu van deemoties en gedachten die normaliter door je heen spoken als je al te expliciete plaatjesonder ogen komt.
  betterthanyesterday op 08-03-2011 23:35
  In dit verband verwijs ik naar de modecolumniste dieafscheid nam van NRC (en naar de VK vertrekt). Ik heb haar gehoord in een radioprogramma. Heel integer en serieus met mode bezig. Ze is altijd gekleed in het soort mode dat ze bespreekt, maar in haar laatste column?
  ladyguin op 08-03-2011 23:47
  Haha....jaja Betje
  Keepsmiling op 09-03-2011 00:37
  Ik vind het er super gezellig en knus uitzien, brandgevaarlijk of niet. Wist trouwens helemaal niet dat dat niet mocht. Ik moest vroeger altijd op zolder slapen.
  Dat prinsessenbed heeft ook wel iets...:D Je droomt gewoon je prins erbij ;-)
  ladyguin op 09-03-2011 13:48
  Haha KS... tja vroeger..... Vroeger sliep men ook met vier kinderen (vaak meer) op 1 slaapkamer met 2 stapelbedden en een paar gordijntjes er tussenin... maar als de ruimte er is dan kun je beter een veilig(er) hokje hebben als kind.... En tegenwoordig is die ruimte er... Sterker nog... Bij mijn werkkinderen zitten er al meerderen tussen die een eigen badkamer hebben... echt waar
  wathebikaanvandaag op 14-03-2011 21:38
  super gezellig!
  ladyguin op 15-03-2011 00:42
  Ha...dankje PluuzerT
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl